Announcements

Job Offers

"Tweeting Growers"

Top 5 -yesterday

Top 5 -last week

Top 5 -last month

Senior Sales Engineer Internationaal Glastuinbouw en AGF

Taks Handling Systems ontwikkelt en produceert innovatieve modulaire en maatwerkoplossingen voor interne transportsystemen. Wij zijn een van de leidende producenten van oogstverwerkingssystemen voor de glastuinbouw en AGF. Met ruim 30 jaar ervaring ontwikkelen wij efficiënte hoogwaardige machines met een lange levensduur. De hoge kwaliteit en goede service zorgt ervoor dat wij wereldwijd tevreden klanten hebben die met onze efficiënte, arbeidsbesparende oplossingen werken. Bij Taks Handling Systems werken momenteel ruim 60 mensen en de organisatie staat aan het begin van een flinke groeifase.

Wegens verdere uitbreiding van ons bedrijf hebben wij een vacature voor een:

Senior Sales Engineer Internationaal Glastuinbouw en AGF

(fulltime)


Functie-inhoud

 • Als Senior Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor het actief werven van grotere klanten en het adviseren van bestaande klanten op het gebied van oogstverwerkingssystemen en intern logistiek transport.
 • Je adviseert en informeert de directie en salesteam over ontwikkelingen en stelt jaarlijks een verkoop strategieplan op.
 • Je bent in staat om mee te denken bij projecten van klanten in de conceptuele fase en de oplossingen om te zetten in technische ontwerpen, calculaties en commerciële offertes.
 • Je ontwerpt zelfstandig complete oplossingen voor de inrichting van verpakkingshallen.
 • Je hebt een commerciële maar ook technisch adviserende taak bij relaties.
 • Je staat op beurzen en ontwikkelt andere commerciële activiteiten om je netwerk te laten groeien.
 • Je werkt nauw samen met het team vanuit ons kantoor in Etten-Leur (Nederland)


Functieprofiel

 • Een afgeronde HBO opleiding in de WTB- of agrarische richting.
 • Minimaal 5 -10 jaar commerciële werkervaring in interne logistieke oplossingen (bij voorkeur in Glastuinbouwsector of AGF).
 • Je bent ervaren met AutoCAD en ERP (Ridder IQ).
 • Je bent resultaatgericht, energiek, ondernemend en representatief.
 • Je vindt een commerciële omgeving uitdagend en bent succesvol op commercieel gebied.
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.  Duits en een extra vreemde taal is gewenst.
 • Je bent bereid om te reizen (ca. 6-10 dagen/maand)


Wij bieden

Taks Handling Systems is een technisch, internationaal groeiend bedrijf. Werken bij Taks Handling Systems betekent werken in een informele bedrijfscultuur waarin innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je functioneert zelfstandig in een goed team van collega’s. Wij bieden je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en verdere groei op je vakgebied door opleidingen.


Sollicitatie / inlichtingen

Als je volledig voldoet aan de minimale eisen dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur je cv en motivatie naar Taks Handling Systems BV afd. Personeelszaken, Munnikenheiweg 58 4879NG Etten-Leur of via mail naar: personeelszaken@taks.nl. Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met de heer A. Meeuwissen, telefoonnummer 088-5552000.

Actuele informatie over onze organisatie vind je ook op www.taks.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


© HortiDaily.com 2020

Sign up for our daily Newsletter and stay up to date with all the latest news!

Subscribe I am already a subscriber