Announcements

Job Offers

"Tweeting Growers"

Top 5 -yesterday

Top 5 -last week

Top 5 -last month

Specialist Kwekersrecht en Merkenrecht

Wil jij ons ondersteunen met de registratie van onze nieuwste rassen en de aanvraag en het beheer van kwekersrecht en merkenrecht verzorgen, zodat wij wereldwijd ons intellectuele eigendom kunnen beschermen?

Specialist Kwekersrecht en Merkenrecht

Op de afdeling Product Management

Als specialist Kwekersrecht en Merkenrecht werk je nauw samen met de productmanagers en ondersteun je hen bij het beheer van ons assortiment. Jouw specialiteit is het aanvragen en coördineren van kwekersrecht en merkenrecht voor onze rassen wereldwijd. Jouw affiniteit met IT-tools helpt om deze werkzaamheden te vergemakkelijken. Je bent onderdeel van de afdeling Marketing & Productmanagement en werkt ook nauw samen met de afdeling veredeling, IT en onze collega’s in China. Daarnaast houd je nauw contact met externe partijen zoals keurings- en kwekersrechtinstanties en het merkenbureau.

 

Met jouw talenten…

wil je je inhoudelijk verdiepen in kwekersrecht en merkenrecht. Je bent nauwkeurig, oplossingsgericht en praktisch ingesteld. Je communiceert makkelijk op alle niveaus en werkt graag zelfstandig. Gezien het internationale karakter is, naast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, goede beheersing van de Engelse taal een vereiste. Verder ben je gedreven, overtuigend en werk je gestructureerd. De ideale kandidaat past binnen dit profiel en beschikt ook over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis/affiniteit met ERP, Power BI en CRM;
  • Relevante stage- of werkervaring is een pré.

 

Wij bieden…

jou graag een zelfstandige, afwisselende functie in een internationale, duurzame en innovatieve omgeving met steeds nieuwe uitdagingen, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een collegiaal team met veel (technische) vakkennis. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

Wordt Anthura jouw nieuwe werkgever?

Anthura is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Ons familiebedrijf is in ruim 80 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Met onze genetica, jonge planten en expertise leveren wij telers wereldwijd de producten en kennis die nodig zijn voor een duurzame en renderende keten en maken hiermee de wereld mooier voor huidige en toekomstige generaties. Met vestigingen in Duitsland, Noord-Macedonië en China is er ingezet op een internationale productie infrastructuur met borging van productkwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.

Nieuwsgierig?

Lees het interview met onze collega Kim op Anthura.nl/vacatures/ voor meer info en/of bel met Stefan de Hoog (productmanager) via 010-5291919. Herken je jezelf, wil je het liefst morgen aan de slag en zie je in deze functie dé volgende stap naar een mooie carrière? Stuur dan je C.V. met motivatie t.a.v. Wim Knoop (manager P&O), naar wk@anthura.nl.

 

Direct solliciteren

 

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 


Sign up for our daily Newsletter and stay up to date with all the latest news!

Subscribe I am already a subscriber