Manager R&D

Namens onze opdrachtgever ISO Group in Gameren zoeken wij een

Manager R&D

Inspirerend leider in hightech machinebouw

ISO Group te Gameren is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevend producent van hightech automatiseringsoplossingen voor de bedekte tuinbouw, waardoor klanten hogere efficiency en uniforme kwaliteit van producten realiseren. Het bedrijf beschikt over hoogwaardige technische kennis in onder andere vision- en roboticatoepassingen. ISO Group maakt een sterke groei door en focust op langetermijnrelaties, continue ontwikkeling van slim uitgedachte machines en het bieden van excellente service. Zie ook: iso-group.nl

 
Functie-informatie:

  • Verantwoordelijk voor nieuwe technologieën, machine-, hardware- en softwareontwikkelingen.
  • Leidt r&d-team en realiseert complexe projecten binnen tijds-, budget- en kwaliteitsafspraken.
  • Wo-niveau, technisch, accent op mechatronische systemen, begrijpt hightech machinebouw en software.
  • Leider, betrokken, analytisch, overtuigingskracht, verbinder, onafhankelijk, klantgericht.

Interesse?

Om te solliciteren reageer je via www.beljonwesterterp.nl met behulp van referentienummer R2832. Voor meer informatie neem je contact op met BeljonWesterterp kantoor Eindhoven, dhr. Alfred Eilering, 06 – 22211310. Het functieprofiel en de tijdsplanning vind je op onze website.

 

BeljonWesterterp is een landelijk werkend HR-bureau met gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van recruitment, development en interim. Vanuit ons regionale kantorennetwerk adviseren onze medewerkers profit- en non-profitorganisaties op het niveau van management en professionals, directie en bestuur én commissarissen en toezichthouders. Regionale betrokkenheid, gelijkwaardigheid en het benutten van talent zijn daarbij de uitgangspunten. Onze kantoren zijn gevestigd in Eindhoven, Enschede, Groningen, Heerenveen, Utrecht en Zwolle.


Facebook Twitter Rss LinkedIn

© HortiDaily.com 2021

Sign up for our daily Newsletter and stay up to date with all the latest news!

Subscribe I am already a subscriber