Announcements

Job Offers

"Tweeting Growers"

Top 5 -yesterday

Top 5 -last week

Top 5 -last month

Medewerker productmanagement support - Bleiswijk

Anthura is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Ons familiebedrijf is in 80 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.

 

Vanwege groei van het assortiment, verdere productspecialisatie en het toenemende belang van accuraat assortimentsbeheer zijn wij op zoek naar een 

 

MEDEWERKER PRODUCTMANAGEMENT

 

In deze fulltime functie ondersteun je onze productmanagers, draag je bij aan het informatiebeheer van onze brede productrange. Jouw affiniteit met IT tools helpen om deze werkzaamheden te vergemakkelijken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alles op het gebied van merkenrecht en coördineer je de kwekersrechtaanvragen. Je bent onderdeel van de afdeling Marketing en Productmanagement.

 

Als medewerker productmanagement werk je uiteraard nauw samen met de productmanagers die graag hun specialisme met je delen. Door analyses van het nieuwe en bestaande assortiment te kunnen maken en productinformatie te verwerken heb je een belangrijke rol in de uitvoering van het productbeleid. Je hebt contact met onder andere accountmanagement, veredeling en planning. Samen met de ervaren productmanagers informeer en adviseer je intern over onze producten en diensten. Je bent service gericht, accuraat en in staat om kansen om te zetten in duurzame resultaten.

 

Met jouw talenten

Ben jij de enthousiaste collega met een commerciële instelling en passie voor bloeiende planten en bloemen?

Je bent gedreven, gestructureerd en hebt overtuigingskracht. Je communiceert makkelijk op alle niveaus en je werkt graag zelfstandig.

 

De ideale kandidaat past niet alleen binnen dit profiel, maar beschikt ook over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Een afgeronde HBO opleiding;
  • Een ondernemende en flexibele instelling;
  • Goede kennis van Microsoft Office en kennis/affiniteit met ERP, Power BI en CRM systemen;
  • Goede kennis van de Engelse taal;
  • Affiniteit met de verssector is een pré.

 

Wij bieden

Een zelfstandige functie in een dynamische internationale markt, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een collegiaal team met (technische) vakkennis en je krijgt coaching on-the-job om je vaardigheden continue te verbeteren. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Ben jij onze ideale kandidaat?

Zoek je een uitdagende functie in een professionele markt en zie je in deze functie dé eerste of volgende stap naar een mooie carrière? Stuur dan je sollicitatie en C.V. t.a.v. Wim Knoop (manager P&O), naar wk@anthura.nl of via ''deze link''.

 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Stefan de Hoog (Productmanager), tel: 010-5291919.

 

Een assessment kan onderdeel uit maken van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


© HortiDaily.com 2020

Sign up for our daily Newsletter and stay up to date with all the latest news!

Subscribe I am already a subscriber