Announcements

Job Offers

"Tweeting Growers"

Top 5 -yesterday

Top 5 -last week

Top 5 -last month

Glasshouse laboratory for herb research completed in South Korea

Amid a quiet residential area and farmland in Yangpyeong-gun, South Korea, studio STAY architects has designed a glasshouse laboratory. The new building provides a space for research on the development of herbs, extraction of important components, and methods of using the extract.

From the design stage, the client and the architect considered the method of fostering the herb and the environment, and researched the facilities and systems to apply the rearing method that does not utilize soil. A glass greenhouse was adopted to combine natural light and ventilation in an artificial growth environment, and the residential part was finished with walls made of polycarbonate and wood for insulation and external field of view.

Read more at Designboom (Lynne Myers)


Publication date:



Receive the daily newsletter in your email for free | Click here


Other news in this sector:


© HortiDaily.com 2020

Sign up for our daily Newsletter and stay up to date with all the latest news!

Subscribe I am already a subscriber