Announcements

Job offersmore »

Tweeting Growers

Top 5 - yesterday

 • No news has been published yesterday.

Top 5 - last week

Top 5 - last month

Exchange ratesmore »
Job offer

Junior Productie Manager, locatie Kenia


Zin om iets van de wereld te zien en mag het een tikkeltje avontuurlijker zijn? Grijp dan nu je kans en begin met wonen en werken in Afrika! Je doet ervaring op bij het Nederlandse topbedrijf Florensis, met doorgroeimogelijkheden daarna.  Het werken in Afrika  en in dit geweldige land geeft je een unieke ervaring!

Voor hun Keniaanse stekproductie kwekerij zoeken wij namens Florensis recent afgestudeerde kandidaten in de sfeer van Biologie, Plantkunde, Agronomie of daaraan verwante studierichtingen. Kandidaten met een 1e werkervaring mag ook. Het gaat om een periode van 2-3 jaar en buitenlandse ervaring is niet nodig.


Je functie

Als Junior Productie Manager ben je al snel verantwoordelijk voor bepaalde operationele activiteiten en projecten op de moderne productielocatie in Kenia. Het is een functie waarbij je veel ervaring opdoet en je je kennis in een hoog tempo uitbreidt. De interessante, bijzondere en afwisselende Keniaanse omgeving en cultuur bieden je zowel professioneel als privé continu uitdagingen. Kortom; een leuke en gevarieerde functie.

Je werkt samen in een gezellig en open Keniaans team van opgeleide, professionele en gemotiveerde collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de General Manager.

De positie is flexibel en jouw capaciteiten zullen benut en ingezet worden waar deze het meest nodig zijn. In de eerste periode zal de focus liggen op lopende en nieuwe projecten binnen Florensis Kenia. Met deze projecten kun je verschillende afdelingen en verschillende gebieden verkennen. Op die manier vergroot je in een vlot tempo je kennis, bouw je ervaring op en help je tegelijkertijd het bedrijf verder te groeien.

Corporate Social Responsibility (CSR) is één van de speerpunten van de organisatie in Kenia. Zowel direct werk gerelateerd t.a.v. biologische gewasbescherming, als ook secundair; bijvoorbeeld het visteeltproject voor de werknemers en het ondersteunen van scholen in Naivasha, Kenia.


Wat biedt Florensis jou in deze functie?
 • Een goed begeleid en snel leertraject.
 • Een zelfstandige, verantwoordelijke baan in een ambitieuze, internationale organisatie.
 • Korte communicatielijnen en een prettige, no-nonsense sfeer.
 • Ruime mate van persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Een sociaal bedrijf dat het belang van haar werknemers centraal stelt en dit als voorwaardelijk ziet voor een goede sfeer en goede resultaten.

Wat vraagt Florensis van je bij deze functie:
 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van de tuinbouw of een door ervaring verkregen gelijkwaardig werk- en denkniveau.
 • Je bent in staat om anderen te motiveren, ook in een multi-culturele context.
 • Je bent een echte teamspeler die een positieve sfeer weet te creëren.
 • Je bent nauwkeurig en hebt uitstekende analytische vaardigheden.
 • Je begrijpt dat het resultaat uiteindelijk bepaald wordt door tevreden klanten aan het eind van de keten.
 • Uitstekende communicatievaardigheden en goede kennis van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Een positieve instelling en eerlijke houding.
 • Interesse in het opzetten en begeleiden van diverse CSR projecten.
 • Bereidheid om voor 2 tot 3 jaar in Kenia te wonen en werken.

Informatie en solliciteren?

Ben je geďnteresseerd en vraag je je af of je voor deze positie in aanmerking zou kunnen komen? Stuur dan je sollicitatie onder ref. INT180047 met CV en motivatiebrief naar j.meijer@lutgo.nl. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.


* Over Florensis *(www.florensis.com/nl-nl/over)

Florensis is wereldwijd de toonaangevende veredelaar en jonge plantenleverancier en een innovatief en snelgroeiend familiebedrijf. Florensis is gespecialiseerd in de productie, selectie en verkoop van hoogwaardig uitgangsmateriaal, bloemzaden en jong plantmateriaal voor professionele kwekers. Het hoofdkantoor en moderne plantenkwekerij van 100.000 m2 zijn gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht (Nederland). Daarnaast heeft het bedrijf productielocaties in Kenia, Ethiopië en Portugal en saleskantoren en –partners verspreid over Europa. Wereldwijd telt Florensis ongeveer 2.000 medewerkers, waarvan er zo’n 200 in Nederland actief zijn.