Announcements

Job offersmore »

Tweeting Growers

Top 5 - yesterday

Top 5 - last week

Top 5 - last month

Exchange ratesmore »
Job offer

Weet jij hoeveel verschillende soorten techniek ten grondslag liggen aan de productie-installaties voor het produceren van onze biologische gewasbescherming? Elke dag zetten onze medewerkers wereldwijd zich in voor een duurzaamheid binnen de land- en tuinbouw. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een

Continuous Improvement Specialist
Berkel en Rodenrijs, omgeving Rotterdam, fulltime (40 uur).

Jij hebt een cruciale rol!
Binnen deze rol vertaal je het kwaliteitsbeleid naar logistieke processen die op de werkvloer plaatsvinden. Dat doe je niet alleen dus werk je nauw samen met de verbeterafdelingen binnen Koppert. Samen met de logistieke afdelingen stel je werkinstructies en werkprocessen op. Deze instructies en processen worden geďmplementeerd door de leidinggevende op de betreffende afdeling.
Om de kwaliteit continu te verbeteren vertaal je vraagstukken omtrent kwaliteit naar haalbare projecten. In deze projecten vervul je de voortrekkersrol en betrekt de juiste personen bij jouw project. Hierbij verlies je ook de toepasbaarheid op de werkvloer niet uit het oog. Je werkt de verbeterprocessen uit in trainingen en protocollen en zorgt ervoor dat de kennis geborgd is bijvoorbeeld door het geven van interne trainingen.

Jouw kennis & ervaring:

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding richting Supply Chain;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met kwaliteitsbeheer en het continu verbeteren van de kwaliteit via de Lean en Six Sigma methodieken;
  • Je bent in staat om in logistieke processen en handelingen te denken (ketendenken);
  • Je kunt goed de kennis overdragen aan collega’s.

Bij voorkeur heb je ervaring met het werken met ERP systemen en office pakketten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je goed kunt uitdrukken in de Nederlandse en Engelse taal. Stressbestendigheid en aanpassingsvermogen zijn belangrijk om in deze functie te kunnen slagen.

Afdeling Supply Chain
Je komt te werken ten behoeve van de afdeling Supply Chain en jouw focus ligt op de afdelingen Verpakken, Magazijn en Expeditie. Je werkt nauw samen met alle afdelingen binnen de Supply Chain organisatie en neemt de medewerkers van de logistieke afdelingen mee in de verbeteringen die worden doorgevoerd.

Wij bieden jou:
  • Een marktconform salaris;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen.

Maar bovenal: je komt te werken bij een goede werkgever die zich inzet voor duurzaamheid. We zijn een familiebedrijf waar een informele, sociale en collegiale werksfeer heerst. Wij zijn nauw betrokken bij alles wat er binnen en rondom ons bedrijf gebeurt en zoeken constant naar verbetering. Dit samen zorgt ervoor dat wij een voortrekkersrol hebben op de internationale markt in biologische gewasbestrijding.

Koppert, een succesvol familiebedrijf

Koppert Biological Systems is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving. In 2017 hebben we ons vijftigjarig jubileum gevierd.
Koppert ontwikkelt duurzame oplossingen voor telers in diverse sectoren. Natuurlijke vijanden, micro-organismen en biostimulanten zorgen voor een gewas dat gezond, weerbaar en vitaal is, zowel bovengronds als in de wortel.
Daarnaast leveren wij hommels voor de natuurlijke bestuiving van gewassen. Met dit alles bieden wij voor onze klanten een sterk alternatief naast chemische gewasbescherming.
Bij Koppert werken in Nederland bijna 400 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Berkel en Rodenrijs (nabij Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer) en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Wereldwijd heeft Koppert 27 dochterondernemingen op vrijwel alle continenten.
Meer informatie? Bekijk onze website www.koppert.nl.

Word jij onze nieuwe Continuous Improvement Specialist?
Solliciteer via ''deze link'' en laat jouw Cv en motivatie bij ons achter!

Meer informatie?
Neem contact op met Mandy Ziel, HR adviseur op 010 514 1280.
Of bekijk ons op YouTube.

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de werving en selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Berkel en Rodenrijs, Continuous Improvement, Quality, Supply Chain.