Announcements

Job offersmore »

Tweeting Growers

Top 5 - yesterday

Top 5 - last week

Top 5 - last month

Exchange ratesmore »
Job offer

Houd je van techniek ťn organiseren? Vind je het leuk als je baan een internationaal karakter heeft? Ben je graag een spin in het web die het project van A tot Z wil regelen? Dan ben jij onze:

Projectleider Export

Impressie
Je werkt aan de meest moderne tuinbouwprojecten van de wereld. Nederland loopt voor op de wereld als het om tuinbouw en techniek gaat. En jij loopt met Stolze voorop. Vanuit de vestiging in Maasdijk houd je je bezig met de aansturing van onze monteurs en de coŲrdinatie van de projecten die in uitvoer zijn.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de planning, werkvoorbereiding en projectleiding van onze buitenlandse projecten. Tijdens de uitvoering van het project houd je je bezig met de kwaliteitcontrole van de montage en begeleid je de monteurs. Tevens ben jij het eerste aanspreekpunt met de klant. Als onderdeel van deze functie bezoek je periodiek de projecten in het buitenland.
Jij bent de spil in de afstemming tussen de klant en de monteurs. Je zoekt naar logistiek efficiŽnte invulling van het transport, controleert of projecten tijdig en goed kunnen worden uitgevoerd en zorgt dat materialen op tijd aanwezig zijn. Tevens zorg je ervoor dat projecten volgens de juiste structuur worden vastgelegd en afgehandeld. De projecten variŽren van klein tot groot en van technisch eenvoudig Ďslimí werk tot complexe oplossingen. Om flexibiliteit en kwaliteit hand in hand te laten gaan, schakel je continu met de klant, werkvoorbereiders en monteurs om samen het juiste resultaat neer te kunnen zetten. Je oplossingsgerichtheid, punctualiteit en financieel bewustzijn kun je dan ook volop kwijt.

Wij zijn Stolze!
We zijn een toonaangevend bedrijf op het gebied van elektro-,verwarmings- en watertechniek in de professionele tuinbouw over de gehele wereld. We creŽren het perfecte klimaat en bieden de juiste voedingselementen voor alle soorten teelten. Het draait om maatwerk en hoogwaardige technische oplossingen in overeenkomst met de wensen van onze klanten.
Website: http://www.stolze.nl/

Wat neem je mee?

 • Je hebt werkervaring als werkvoorbereider of projectleider;
 • je hebt gedegen kennis van technische installaties in de tuinbouw;
 • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschift;
 • je bent flexibel en bereid om periodiek te reizen naar het buitenland (ook in het weekend).

Wat kun je van Stolze verwachten?
Dit is een unieke mogelijkheid bij te dragen aan het vergroten van onze marktpositie en mee te groeien en ontwikkelen met de organisatie.
 • Een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team, waarin jij je creativiteit kwijt kunt;
 • goede doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • we kennen een marktconform salaris toe afhankelijk van kwaliteiten en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • prima (secundaire) arbeidsvoorwaarden;
 • een actieve personeelsvereninging die geregeld leuke uitjes organiseert;
 • mogelijkheid tot deelname aan het Stolze Sportief programma.

Interesse?
Wij kijken met veel enthousiasme uit naar je CV en motivatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar pz@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Theo Stolze via telefoonnummer 0174 - 513779.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.