Announcements

Job offersmore »

Tweeting Growers

Top 5 - yesterday

  • No news has been published yesterday.

Top 5 - last week

Top 5 - last month

Exchange ratesmore »
Job offer

Voor een duurzame en efficiënte productie van land- en tuinbouw, wordt er bij HortiMaX door meer dan 100 toegewijde medewerkers dagelijks gewerkt aan geavanceerde systemen die de teler van nu ondersteunen  bij het optimaliseren van zijn productieproces. Of het nu gaat om de ontwikkeling van energiezuinige klimaatcomputers, waterbesparende innovaties of een arbeidsregistratiesysteem dat een bedrijfsvoering tot in detail inzichtelijk maakt. Bij HortiMaX spelen we met slimme oplossingen in op deze snelgroeiende behoefte. Dit doen we via onze hoofdvestiging in Maasdijk, waarvandaan onze kennis en techniek wordt verspreid via een wereldwijd dealernetwerk én vestigingen in Frankijk, Spanje, Canada, China, Mexico en de V.S.

Ons ambitieus team maakt momenteel een sterke internationale groei door. Daarnaast is er de digitale transitie naar applicaties in de Cloud en op mobiele devices. Om die reden kan onze R&D afdeling in Maasdijk wel de hulp gebruiken van een slimme en enthousiaste:

Test Engineer (AGILE  Software Tester)
Wil je jezelf verder ontwikkelen in de modernste tools en technieken zoals automatisch testen, Agile, Scrum, Python en meer? Lees dan verder.
 
In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het testen van HortiMaX apps, om samen met de innovatieve tuinbouwsector de wereldvoedseluitdagingen aan te gaan! Naast het werken aan productontwikkeling krijg je bij ons ook de kans om je technische kennis te verbreden d.m.v. het volgen van trainingen en opleidingen.  

Jouw profiel
             

  • Je beschikt over een MBO+ of HBO afgeronde opleiding, bij voorkeur computerkunde of elektrotechniek
  • Je hebt ervaring met,  en kennis van Agile testing en SCRUM
  • Je hebt een Tmap en/of ISTQB certificaat
  • Ervaring met JIRA, SOAP UI, MS-SQL is een pré; Je kunt een datamodel lezen en simpele query’s runnen
  • Je beschikt over kennis van Selenium. Ervaring met Apium en Python is een pré
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.
  • Je bent een echte professional die de verwachtingen van de klant kan vertalen naar praktisch realiseerbare oplossingen in de software;

Je rapporteert in deze rol aan de Manager Product Development.
 
Wij bieden
Wij bieden een uitdagende functie in een stimulerende werkomgeving bij een innoverend bedrijf.
Je krijgt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen , 4 ADV dagen, een bonusregeling  en een robuust pensioenplan. Je bent omringd door een ontwikkelteam dat werkt met SCRUM.

Je werkt nauw samen met verschillende disciplines binnen HortiMaX en je werkt in een enthousiast team van experts die onze rol van marktleider op het gebied van tuinbouwautomatisering willen verstevigen.

Meer informatie? Neem voor meer informatie over deze functie, of een uitgebreide functieomschrijving contact op met Ronald Debeij , Manager Product Development bij HortiMaX via 015-3620300.

Ben jij de geschikte kandidaat? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie  voorzien van CV.
Je kunt deze richten aan onze HR-functionaris Ellis de Jong via edjong@hortimax.com.
Wij zien je interesse met belangstelling tegemoet.