Announcements

Job offersmore »Tweeting Growers

Top 5 - yesterday

  • No news has been published yesterday.

Top 5 - last week

Top 5 - last month

Exchange ratesmore »
Job offer

Service Engineer
HortiMaX


HortiMaX is wereldwijd één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van proces- en bedrijfsautomatisering voor de professionele tuinbouw. Met meer dan 80 toegewijde medewerkers verkopen, ontwikkelen, produceren en onderhouden we systemen voor klimaatregeling, watergift en arbeidsregistratie. Onze geavanceerde systemen worden geleverd via een wereldwijd dealernetwerk.

Onze hoofdvestiging is gevestigd in Maasdijk. Daarnaast opereert HortiMaX vanuit lokale vestigingen in Frankrijk, Spanje, Canada, USA, China en Mexico.

Vanwege een sterke internationale groei en dito ambities zijn wij voor onze afdeling Service op onze hoofdvestiging te Maasdijk op zoek naar een energieke, resultaat gerichte en ervaren

Service Engineer

Als Service Engineer help je onze klanten vriendelijk, snel en adequaat bij vragen betreffende service en onderhoud. Je beantwoordt vragen van klanten en geeft telefonische ondersteuning om de correcte werking van HortiMaX producten te borgen en te optimaliseren. Je neemt storingsmeldingen aan, analyseert oorzaken en vertaalt deze in uit te voeren werkzaamheden. Wanneer nodig weet je de juiste complexe vragen en storingsmeldingen door te spelen aan de Technical Consultant of de Customer Service Manager. Indien gewenst los je storingen ter plekke op bij de klant.Daarnaast verzorg je het in bedrijf stellen van nieuwe HortiMaX-systemen en –apparaten. Je begeleidt en controleert ( internationale) technische werkzaamheden en instrueert gebruikers betreffende de werking en toepassing van HortiMaX producten.

Wij zoeken
Je hebt een technische HBO opleiding( of MBO + ) , bij voorkeur elektrotechniek.
Elektrotechnische werkervaring in de Tuinbouw sector is een duidelijke pré. Verder heb je kennis van het HortiMaX product assortiment, of je bent door opleiding en ervaring in staat om je deze kennis snel eigen te maken. Je bent handig en kunt goed overweg met computers.

Jij bent als Service Engineer verantwoordelijk voor het maximaliseren van onze klanttevredenheid, en je bent daarom klantvriendelijk, hulpvaardig en doortastend. Naast het werken in teamverband binnen projecten, ben je ook in staat om klantcontact te onderhouden en om commercieel te denken. Door internationalisering groeit het aantal buitenlandse klanten gestaag. Het beheersen van de Engelse taal is daarom een vereiste, evenals de bereidheid om internationaal te reizen en te werken. Bij voorkeur beheers je ook een tweede vreemde taal. Daarnaast ben je flexibel en bereid om regelmatig in de storingsdiensten mee te draaien.

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende functie in een stimulerende werkomgeving bij een innoverend bedrijf. Wij bieden een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto. Je werkt nauw samen met verschillende disciplines binnen HortiMaX en je werkt in een enthousiast team van experts die onze vernieuwende rol  binnen de tuinbouwautomatisering willen verstevigen.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie over deze functie, of een uitgebreide functieomschrijving contact op met Erwin Schalkx, Chief Operations Officer bij HortiMaX via 06-51625379. Ben jij de geschikte kandidaat, dan ontvangen wij graag je sollicitatie, voorzien van CV, ten name van onze HR-functionaris Ellis de Jong via edjong@hortimax.com