Announcements

Job offersmore »Tweeting Growers

Top 5 - yesterday

  • No news has been published yesterday.

Top 5 - last week

Top 5 - last month

Exchange ratesmore »
Job offer

Code: O170102

Werken op een groene productie locatie in Afrika?

jongplanten - stek - zaad - bloemen - planten - fruit - groenten - houtvesterij - thee - cacao - etc.

Al jarenlang weten Nederlandse agrarische ondernemingen de weg in Afrika. In meerdere landen van dit continent zijn groene productie locaties gevestigd. Vaak in eigendom van Nederlandse/Europese ondernemingen maar ook steeds vaker in samenwerking met lokale partners.

Aansturing van de vestiging gebeurt door goed opgeleide medewerkers die het een uitdaging vinden om zich daar ter plekke te vestigen en de onderneming te runnen.
Met vaak meerdere buitenlandse collega’s wordt dan het managementteam gevormd. Met elkaar, ieder vanuit zijn eigen specialiteit, wordt de teelt, productie, post-harvest etc. geregeld en de vele lokale medewerkers aangestuurd.

Voor verschillende klanten zijn wij op zoek naar ‘Groene’ specialisten op meerdere vakgebieden, die hun talenten willen inzetten op deze farms.

Wij zoeken mensen *:

  • die zich willen vestigen in Afrika
  • die de Engelse taal goed beheersen
  • die interesse hebben in en kennis hebben van een groene productie omgeving
  • die goed zijn met getallen en/of supply chain ervaring hebben
  • met HBO werk en denkniveau, of veel ervaring met vooral ‘teelt’ of plantkundig gebied
  • met ‘buitenland’ ervaring, of jonge pro’s die hun carrière willen starten in het buitenland
  • die het geen bezwaar vinden om op de farm te wonen
  • die landelijk wonen prettig vinden met de stad op afstand
  • met respect voor de lokale cultuur en bevolking
* Bovengenoemde lijst met eigenschappen en voorkeuren is ‘en/of’

Tijdens een uitgebreid intakegesprek zoemen we met jou in op de verschillende functiemogelijkheden. In welk land zou je willen werken en met welk product. Onder welke omstandigheden en voor wat voor type bedrijven. Wat past het beste bij
jou als mens en als professional? Hierbij kijken we uiteraard ook naar je privé situatie en sociale voorzieningen ter plekke. Vanuit ons netwerk en kennis over de landen en bedrijfsculturen kunnen we je een goed advies geven wat het beste bij je past.
Wil je de uitdaging aangaan en kijken wat jouw mogelijkheden zijn in Afrika, reageer d.m.v. deze link of neem contact op  met Jan Meijer tel. 06-22458832 of met Arja van Meekeren tel. 06-27658486.


Lutgo

Ook de invulling van deze functie wordt gedaan door Lutgo, sterk in werving en selectie, loopbaanondersteuning en persoonlijke ontwikkeling in AGF, sierteelt en food wereldwijd. Lutgo is er voor iedereen; voor kandidaten die nieuw zijn op de arbeidsmarkt of juist weer een volgende stap willen zetten in hun loopbaan. Lutgo zorgt voor de perfecte match met bedrijven die de beste man of vrouw willen hebben.